Lujitemuovi ja muut muovialan palvelut Imatralta ja Ruokolahdelta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Rajamuovi Oy on pitkän linjan perheyritys Imatralta, joka on perustettu jo vuonna 1985. Yrityksen johdolla on siis todellinen kutsumus alaan, joka näkyy huippuluokkaisissa tuotteissa ja palveluissa.

Saat meiltä lähes kaikki muovialan palvelut ja tuotteet, kuten muovihitsaukset, lujitemuovista valmistetut putkistot, lasikuitutyöt, muovitarvikkeiden ja putkien myynnin, uimahallien ja kylpylöiden suodattimet sekä niiden huollot ja kaikenlaiset teollisuuden kunnossapitotyöt. Saat meistä itsellesi kokeneen muoviasiantuntijan palvelukseesi. 

Asiakkainamme on yksityisiä, yrityksiä sekä kunnallisia toimijoita. Meidän ammattitaitoomme luottavat monet!

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous muovialan palveluille ja tuotteille. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

24/7 päivystys – Me emme jätä pulaan

Me haluamme pitää asiakkaistamme huolta ja siksi tarjoammekin teollisuuden kunnossapitotöihin 24/7 palvelevan päivystyksen. Tulemme paikalle mihin kellon- tai vuodenaikaan tahansa ja hoidamme asiat kuntoon yllättävässäkin tilanteessa, jotta toimintasi ei pääse hidastumaan turhaan. Soita meille, ja ammattilaisemme lähtevät heti matkaan!

Miksi tilata muovialan tuotteet ja palvelut Rajamuovi Oy:ltä?

Käsityökuvake

Tuet suomalaista käsityötä 

Kun tilaat tuotteita ja palveluita Rajamuovi Oy:ltä, tuet suomalaista käsityötä. Suomalainen muovialan toiminta edustaa maailman vastuullisinta muovituotantoa. Sen lisäksi että tuet tehokkaasti Suomen taloutta, edistät myös koko maailman hyvinvointia.

Palvelukuvake

Saat joustavaa palvelua

Me palvelemme kaikkia asiakkaitamme yksilöllisesti. Konsultoimme sinua tarkasti ennen minkään tuotteen tai palvelun toteutusta, jotta voimme varmistua siitä, että se palvelee tarpeitasi mahdollisimman hyvin.

Perheyrityskuvake

Asioit pitkän linjan perheyrityksen kanssa

Me olemme toisen polven perheyritys, ja johdollamme on vuosikymmenien kokemus muovialalta. Voit siis luottaa siihen, että saat kokemuksella tuotettuja, huippuluokkaisia palveluita ja tuotteita, kun valitset Rajamuovi Oy:n.